ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΑΛΑΝΗΣ

Την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Φαλάνης εξήγγειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων/νος Αγοραστός κατά την τελετή αγιασμού στα πιο πάνω σχολεία.

Ειδικότερα ο κ. Αγοραστός ανήγγειλε ότι προωθείται το έργο της τοποθέτησης παρκέ στον αγωνιστικό χώρο και  της βελτίωσης των υποδομών ασφαλείας στο σχολικό Γυμναστήριο το οποίο εξυπηρετεί τους Συλλόγους της περιοχής και αποτελεί πόλο έλξης για τη νεολαία της Φαλάνης, και των γύρω περιοχών

Το έργο είναι προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και η δημοπράτηση του επίκειται σύντομα, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των σχολείων.

Στην τελετή αγιασμού των δυο σχολείων παρέστη και ο  αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης προς τον οποίο τέθηκε –από τη Δημοτική Κοινότητα Φαλάνης- το θέμα της κατασκευής νέων αιθουσών στο Λύκειο Φαλάνης, καθώς η πρόβλεψη είναι πως η περιοχή αυξάνεται πληθυσμιακά. Στο συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Φαλάνης στεγάζονται ήδη 250 παιδιά και η κατάσταση από πλευράς αιθουσών είναι οριακή. Ο κ. Σούλτης διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή εξετάζει το θέμα.

Μιλώντας κατά την τελετή του κοινού αγιασμού ο διευθυντής  του Λυκείου κ. Ιωάννης Παπατόλιας και του Γυμνασίου κ. Αλέξης Καλέσης, ευχήθηκαν σε γονείς και μαθητές «καλή χρονιά» και ζήτησαν από τους μαθητές να αγαπήσουν και να σεβαστούν το σχολείο τους το οποίο φέτος ανακαινίστηκε πλήρως με φροντίδα του Δήμου Λαρισαίων.

Στην τελετή παρέστησαν ακόμη η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης κ. Μαρία Καλαϊτζή και ο αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Μενέλαος Καρυώτης.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ