Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ-ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ

«Πόλεμος» μετά τη χθεσινή ήττα της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, αφού τόσο το βαρύ 4-0 όσο κυρίως η τραγική απόδοση των «βυσσινί» προκάλεσαν πληθώρα σχολίων, την ώρα που ανάρτηση του aek365.gr φαίνεται να εξοργίζει τους φιλάθλους, ενώ και η αναδημοσίευση κειμένου επώνυμου φιλάθλου από τον υπεύθυνο τύπου

της ΠΑΕ ΑΕΛ Γ. Καλογιάννη δεν περνά απαρατήρητη.

«Σε μια κίνηση που δείχνει τον θαυμασμό προς το πρόσωπο του Μάρκο Λιβάγια προχώρησε ο Σάντι Κριζμάν. Ο παίκτης της Λάρισας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ζήτησε από τον Κροάτη σέντερ φορ της ΑΕΚ να του δώσει την φανέλα του. Φυσικά ο Λιβάγια, που έκανε ένα καταπληκτικό ματς απέναντι στην ΑΕΛ, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί…», επισημαίνει το «κίτρινο» site και αν σε μια προηγμένη αθλητικά χώρα αυτό θα φαινόταν μάλλον φυσιολογικό, αν όχι δείγμα αθλητικού πολιτισμού, στη Λάρισα μάλλον «έριξε λάδι στη φωτιά» μετά την τραγική εμφάνιση και την ήττα.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Όσο για την ανάρτηση Καλογιάννη, «Πιστεύουμε ότι δεν εξυπηρετεί εκ του ασφαλούς το συμφέρον της ομάδας το να παρακολουθεί τα εμμονικά νταηλίκια ορισμένων και να εμπλέκεται στις ποικίλες διαμάχες διάφορων μεγαλοπαραγόντων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Διαιτησίας και έτσι να μπαίνει στο στόχαστρό τους διευκολύνοντας την επίδειξη ισχύος από μέρους τους, θυσιαζόμενη η ίδια για την ενίσχυση του δυναμικού προφίλ κάθε κομπλεξικού μεγαλοσχήμονος του σχετικού χώρου.
Αντίθετα, νομίζουμε πως συμφέρον της ομάδας είναι να χτίζει συμμαχίες ή έστω απλώς καλές σχέσεις, ΧΩΡΙΣ βεβαίως να θίγει ούτε κατά κεραίαν την αξιοπρέπειά της…
Τουλάχιστον, ας μη δημιουργεί εχθρούς και ας μην μπαίνει στο στόχαστρό τους…
Βλέπουμε άλλωστε πόσο αθόρυβα διαγράφουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα κάποιοι παράγοντες άλλων ομάδων οι οποίες παραμένουν επί χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, παρόλο που δεν διαθέτουν το κύρος, την Ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΛ…», σημειώνει μεταξύ άλλων στο κείμενό του ο φίλαθλος Θ. Μάνταλος, με τον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ να σχολιάζει πως «αυτή είναι η χειροπιαστή πραγματικότητα».

Προφανώς εδώ τα σχόλια περιττεύουν…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ