ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΑΙΓΑΝΗΣ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Στην τελετή του καθιερωμένου Αγιασμού, για την νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Αιγάνης, παρέστη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών, κ.  Γιώργος Μανώλη. 

Μετά τον Αγιασμό ο διευθυντής του σχολείου κ. Μιχάλης Θεμελής, καλωσόρισε τους  μαθητές, γονείς και δημοτικούς  συμβούλους και κάλεσε τον κ. Μανώλη να απευθύνει χαιρετισμό. Ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» απευθυνόμενος στους  μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη και υπομονή, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα αρχίζει μια ακόμη σχολική χρονιά. Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες , επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο. Εύχομαι στο διδακτικό προσωπικό και ιδιαίτερα στους μαθητές στο τέλος της σχολικής χρονιάς να έχετε γεμίσει τις ψυχές σας και το μυαλό σας όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις, αλλά και με ευχάριστες αναμνήσεις.

Στην προσπάθεια αυτή κανένας δεν θα πρέπει να είναι μόνος . Η συνεργασία δασκάλων και γονέων πρέπει να είναι δεδομένη, γιατί επιθυμία όλων πρέπει να είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μαθητές. Όλοι μαζί μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε αδυναμία και να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς όφελος των μικρών μαθητών.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στα πρωτάκια, παιδιά καλώς ήλθατε στην νέας εκπαιδευτική οικογένεια, καλώς ήλθατε στο δεύτερο σπίτι σας, στο δημοτικό σχολείο.

Αγαπητοί γονείς, να είστε σίγουροι όλοι, πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή και έμπειρα χέρια. Είμαι βέβαιος πως το διδακτικό προσωπικό θα είναι μαζί σας και δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Για όλους μας η κοινή αγάπη για τους μικρούς μαθητές και η επιθυμία μας για το καλύτερο των παιδιών, είναι φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω εγώ προσωπικά αλλά και όλα τα μέλη της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ», θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Εύχομαι στους μαθητές «Καλή Πρόοδο» και σε όλους «Καλή σχολική χρονιά». Το ταξίδι

της νέας σχολικής χρονιάς να είναι γεμάτο χαρές και επιτυχίες».

Ο κ. Μανώλης συνοδεύονταν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καραναστάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ