ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, πολλά χαμόγελα και ευχές για «καλή σχολική χρονιά» χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Λάρισας.

Στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας η τελετή έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ο οποίος ευλόγησε εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενώ σε σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός τόνισε απευθυνόμενος σε εκατοντάδες μαθητές πως «η παιδεία είναι το κλειδί της επιτυχίας», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στήριξη της Περιφέρειας όσον αφορά στην παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού σε όλα τα σχολεία.

Τις ευχές του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη μετέφερε ο αντιδήμαρχος κ. Νταής ευχόμενος «δυναμική και δημιουργική χρονιά για όλους», ενώ στο πλαίσιο της τελετής διαβάστηκαν μηνύματα της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ε. Αναστασοπούλου και του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, για να ακολουθήσει και η διανομή βιβλίων στους μαθητές.

Εξάλλου το δικό τους τόνο στους αγιασμούς έδωσαν και τα «πρωτάκια» του δημοτικού πλημμυρίζοντας με φωνές και γέλια τις αυλές των δημοτικών σχολείων της Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ