ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Στις τελετές αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά στο 6ο Γυμνάσιο και στο 6ο Λύκειο Λάρισας, παρέστη το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ο δήμαρχος ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των διευθύνσεων των σχολείων, βρέθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γυμνασίου – Λυκείου, στη συνοικία της Νεάπολης.  Αρχικά ο κ. Καλογιάννης, παρέστη στον αγιασμό του 6ου Λυκείου, με τη διευθύντρια του σχολείου κ. Ανθή Αργυρακούλη, να καλωσορίζει στο σχολείο τον κ. Καλογιάννη και τον αντιδήμαρχο κ. Απ. Σουρλαντζή, ενώ μετά τον αγιασμό, ο δήμαρχος Λαρισαίων απευθύνθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχόμενος  καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία με δύναμη.

Παράλληλα, ο κ. Καλογιάννης απευθυνόμενος στους μαθητές του Λυκείου, αφού επεσήμανε ότι η μελέτη και το διάβασμα θα τους οδηγήσει με αυξημένες πιθανότητες σε ένα καλύτερο μέλλον,  ακόμα και μέσα στην περίοδο της κρίσης, τόνισε ότι εξίσου κρίσιμο για την πορεία τους στη ζωή, θα είναι η διαμόρφωση σταθερών αρχών και αξιών, που θα τους εξελίξουν σε συνειδητοποιημένους και υπεύθυνους πολίτες, θέτοντας παράλληλα και το ζήτημα της ατομικής ευθύνης του καθενός.

Ακολούθως οι κ.κ. Καλογιάννης και Σουρλαντζής, παρέστησαν στον αγιασμό του 6ου Γυμνασίου, όπου τους καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασ. Παπαμαργαρίτης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ