“ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ” ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την άμεση αντίδραση του αρμόδιου αντιδημάρχου Τυρνάβου Χρ. Τσιόπα, προκάλεσε το δημοσίευμα της σελίδας για την ύπαρξη νέας χωματερής με ζωικά υπολείμματα στο δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα πίσω από το οινοποιείο.

Οπως αναφέρει ο κ. Τσιόπας ο δήμος Τυρνάβου βρίσκεται καθημερινά σε έναν αγώνα δρόμου σε μια προσπάθεια να κλείσει και να καθαρίσει παράνομες χωματερές που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε διάφορα σημεία του δήμου.

“Παρά τς προσπάθειες όμως της δημοτικής αρχής αλλά και των εργαζομένων, δυστυχώς οι παράνομες χωματερές είναι σαν τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας, αφού υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν σέβονται ούτε το περιβάλλον, ούτε και τις προσπάθειες όλων μας για έναν καθαρό δήμο”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόπας επισημαίνοντας ότι παράλληλα με τους καθαρισμούς γίνονται και προσπάθειες ευαισθητοποίησης των δημοτών σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων.

Δυστυχώς υπάρχουν ασυνείδητοι που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν και ίσως πρέπει να ενεργοποιηθούν τα πρόστιμα και οι ποινές που προβλέπονται από τη νομοθεσία, λέμε εμείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ