ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ  ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Λάρισας

Αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν μέλη της Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, σύντροφοι και συναγωνιστές, στην προσπάθεια τους να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.

Η αστυνομία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βία απέναντι στους αγωνιστές όταν εμπόδισαν την είσοδο συμβολαιογράφων στην αίθουσα. Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την αστυνομική βία και τις λεκτικές απειλές προς συναγωνιστές. Καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-  ΑΝΕΛ, που σε αγαστή συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις και τις τράπεζες, κάνει τα πάντα ώστε να διενεργηθούν οι διαδικασίες των πλειστηριασμών με οποιοδήποτε κόστος

Την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη στο Ειρηνοδικείο Λάρισας επιχειρήθηκε εκ νέου, να «βγουν στο σφυρί» λαϊκές περιουσίες και κατοικίες. Η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, με τη δυναμική της παρουσία για ακόμα μια φορά, απέτρεψε τη διενέργεια πλειστηριασμών. Στην κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο συμμετείχαν μέλη της Πρωτοβουλίας, μέλη της Λαϊκής Ενότητας,  φορείς,  συλλογικότητες και απλοί πολίτες.

«Προ των πυλών» βρίσκονται και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Στόχος των δανειστών, της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων είναι με ένα «κλικ», να εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.

Με τις κινητοποιήσεις του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών, απετράπησαν προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα κλιμακώσει τις δράσεις του για να αποτρέψει την διαδικασία αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στο Ειρηνοδικείο Λάρισας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Κανένας μόνος του στην κρίση.

Κανένα λαϊκό σπίτι σε πλειστηριασμό.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Σπάμε το φόβο και την τρομοκρατία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ