ΣΤΗΝ Α1 BASKET LEAGUE ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ “ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ” Ο ΓΣΛ!

Στα σαλόνια του πρωταθλήματος μπάσκετ θα αγωνίζεται φέτος ο συγχωνευμένος ΓΣΛ-Φάρος, ωστόσο οι διοικούντες δεν λένε να αποτινάξουν από πάνω τους τριτοκοσμικές νοοτροπίες κατηγορίας… Κολοπετινίτσας!

Αλλιώς δεν εξηγείται ο αποκλεισμός του paidis.com και των χιλιάδων αναγνωστών του από την ενημέρωση που αφορά στην ομάδα, επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν από απόψεις που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του!

Αντί να σεβαστούν έναν παράγοντα του βεληνεκούς του Νίκου Αραπατσάνη που «παντελονάτα» εξέφρασε δημοσίως την άποψή του για τη συγχώνευση αντί να περιφέρεται σε καφενειακού τύπου κουβέντες αλλά και το paidis.com που ευθαρσώς διατύπωσε την άποψή του για το λογότυπο-καρικατούρα που «κοσμεί» τις φανέλες του ιστορικού σωματείου της Λάρισας θεώρησαν καλό να αποκλείσουν τη σελίδα σταματώντας τη ροή των δελτίων τύπου.

Καλό θα είναι να έχουν υπόψη τους οι κύριοι πως όταν εκτίθεσαι δημοσίως σε ένα αντικείμενο εισπράττοντας εισιτήριο μα και πληρώνοντας εργαζόμενους (αθλητές, προπονητές, γυμναστές κλπ.) εκτίθεσαι παράλληλα και στη δημοσιογραφική ματιά.

Η σελίδα επώνυμα, όπως κάνει πάντα, διατύπωσε μα και φιλοξένησε άποψη χωρίς φιοριτούρες και μισόλογα του τύπου «κύκλοι ανέφεραν, ακούστηκε, ψιθυρίζεται κοκ», που δεν συνάδουν με τη δημοσιογραφία που υπηρετεί αλλά και με την ιστορία των «πρασίνων», την ώρα που ανελλιπώς ενημέρωνε τους φιλάθλους μέσα από τα δελτία τύπου της ομάδας.

Αλήθεια αν αύριο μεθαύριο πιθανό «στραβοπάτημα» δεχθεί τη δημοσιογραφική κριτική θα συνεχισθεί η πολιτική Κολοπετινίτσας στο σύλλογο, διότι πολύ φοβόμαστε πως στο τέλος θα γράφουν και θα διαβάζουν τα δελτία τύπου μόνοι τους.

Με λίγα λόγια τραγικοί οι κύριοι και φυσικά ούτε ψύλλος στο κόρφο της συναδέλφου που εργάζεται στο συγκεκριμένο “γραφείο τύπου” αναγκαζόμενη να διαχειριστεί τέτοιες νοοτροπίες, οι οποίες όπως είναι φυσικό αναμένεται να απασχολήσουν και την Ένωση Συντακτών.

Υ.Γ Παρεμπιπτόντως την 1η αγωνιστική αγωνίζεστε με τον Πανιώνιο και όχι με την Τραχανοπλαγιά κύριοι.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ