ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΤΕ;

Το θέμα του προπονητή έκλεισε σήμερα για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού μετά την απομάκρυνση Πάους νέο κεφάλαιο ξεκινά με την πρόσληψη Jacky Mathijssen, εξαλείφοντας παράλληλα και το όποιο ενδεχόμενο να εμφανισθούν «ακέφαλοι» οι «βυσσινί» στην Κυριακάτικη αναμέτρηση του ARENA με αντίπαλο τον Ατρόμητο (18.15).

Και αν το θέμα του προπονητή τελείωσε εκείνα που δεν δείχνουν να τελειώνουν είναι τα… βάσανα της ΑΕΛ, την ώρα που έντονος είναι ο προβληματισμός και για τα απανωτά «όχι» που εισέπραξαν οι διοικούντες από δύο τουλάχιστον τεχνικούς που αρνήθηκαν να αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας.

«Μετράω μέχρι το 1.000 πριν αποφασίσω», είναι η αγαπημένη φράση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, με το γνωστό ποινικολόγο, ονομαστό για το «εύφλεκτο» και παρορμητικό του χαρακτήρα του, να μπαίνει για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο μερίδας φιλάθλων.

Προσπερνώντας τις γνωστές οπαδικές κόντρες που καιρό τώρα ταλανίζουν την ομάδα και με γνωστό το πάθος του Α. Κούγια για το ποδόσφαιρο και κατ’επέκτασιν και την ομάδα της οποίας επέλεξε να ηγηθεί εκείνο που ίσως είναι το κλειδί στην υπόθεση ΑΕΛ είναι η λέξη ΗΡΕΜΙΑ.

Ηρεμία απαραίτητη σε όλους και κυρίως στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου απερίσπαστοι να αφοσιωθούν σ’ αυτό για το οποίο ήρθαν στην ΑΕΛ, να παίξουν δηλαδή επιτέλους ποδόσφαιρο.

Ίσως ο μεγαλομέτοχος θα πρέπει να αναθεωρήσει τη στάση του, έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους άξιους να στηρίξουν την όλη προσπάθεια, τους οποίους και θεωρούμε πως πρέπει να εμπιστευθεί στην πράξη μένοντας ο ίδιος μακριά από συνεχείς δηλώσεις και κόντρες που τελικά αποσυντονίζουν αντί να «δυναμώσουν» την εικόνα της ΠΑΕ.

Ο συγκεντρωτισμός και οι εντάσεις δεν ωφέλησαν ποτέ κανένα, πόσο μάλλον έναν άνθρωπο του οποίου ακόμη και ο καφές που θα πιει γίνεται είδηση.

Δίνει που δίνει από τον κόπο, τη ζωή και το χρήμα του ο μεγαλομέτοχος εκεί που δυστυχώς πολλοί Λαρισαίοι αρνήθηκαν να συνδράμουν, ας πιάσουν τουλάχιστο τόπο οι προσπάθειές του.

Και στο κάτω-κάτω με τον τρόπο που δοκίμασε προφανώς και δεν γίνεται κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μήπως να δοκίμαζε και κάτι άλλο;

Διότι κακά τα ψέματα προπονητής και παίκτες θα βρεθούν, πως όμως να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα όταν εξακολουθείς να κινείσαι στην ίδια πάντα λογική;

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ