ΤΖ. ΜΑΤΑΪΣΕΝ: ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ

Το νέο προπονητή της ΑΕΛ Τζάκι Ματάισεν παρουσίασε την Πέμπτη στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας.

«Σας παρουσιάζω έναν κανονικό προπονητή, δεν είναι ταλαντούχος που ξεκινά τώρα την καριέρα του, δεν είναι ο Μουρίνιο ούτε ο Γκουαρντιόλα αλλά στη χώρα του έχει επιλεγεί να προπονήσει ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες κερδίζοντας τίτλους και ευρωπαϊκή δόξα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Αναφερόμενος στη λύση της συνεργασίας με τον Α. Πάους ο κ. Κούγιας στάθηκε στις άσχημες εμφανίσεις με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ περιέγραψε και προβλήματα που υπήρξαν στα αποδυτήρια μεταξύ του Ολλανδού τεχνικού και ποδοσφαιριστών, τονίζοντας παράλληλα πως η λύση του συμβολαίου θα ολοκληρωθεί «με πολιτισμένο τρόπο».

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Ματάισεν αναφέρθηκε στη δουλειά και τη συνεργασία που πρέπει να έχει με το τεχνικό επιτελείο δηλώνοντας πεπεισμένος πως «πολύ σύντομα θα φέρουν την ομάδα σε μια άνετη θέση στη SL».

Ο κ. Ματάισεν αποκάλυψε και παλιότερη προσέγγιση με την ΑΕΛ, η οποία δεν είχε ευτυχή κατάληξη, ενώ το συμβόλαιο του 54χρονου Βέλγου τεχνικού θα είναι διάρκειας 2 ετών.

 «Το πιο σημαντικό πράγμα όταν έρχεσαι σε ένα κλαμπ είναι να αισθάνεσαι ότι σε θέλουν. Γνωρίζω το πρόεδρο από προηγούμενο πέρασμά μου από την Ελλάδα (Φωστήρας 2013 – 2014) πως ο πρόεδρος έχει έντονο ταπεραμέντο. Τον ίδιο χαρακτήρα έχω και εγώ γι΄ αυτό και αργήσαμε να συμφωνήσουμε», κατέληξε ο Βέλγος τεχνικός.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Voetbalkrant.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ