ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οι «Δρομείς Τυρνάβου» τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη στον 3ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών Μαγνησίας. Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών, 5 και 10 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη, προηγούμενου προέδρου του  Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και  γηραιότερου περσινού συμμετέχοντα του 2ου αγώνα δρόμου Καλών Νερών που έφυγε από την ζωή  φέτος τον Ιούλιο, την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο.

Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή κατά την οποία εναλλάσσονταν  η θάλασσα με την πλούσια φυσική ομορφιά του τόπου, πάνω από διακόσιοι πενήντα (250) δρομείς έτρεξαν και απόλαυσαν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και μπάνιο μετά τον αγώνα στην όμορφη παραλία.

Ανάμεσά τους και 13 δρομείς μας: ο Αντώνης Τριανταφύλλου, ο Δημήτρης Μπουλουμπάσης, ο Βαγγέλης Χαμαϊδής,  ο Δημήτρης Μπαντής, η Χρύσα Νάρη, ο Χρυσόστομος Γιαννούλας, η Δώρα  Χαμαϊδή, η Βιβή Ντάκου, η  Μαρία Κόνα, η Ευαγγελία Καρανάσιου, ο Θανάσης Καρανάσιος, ο  Δημήτρης  Καρανάσιος  και ο Ντίνος Κοντογεώργος, που έτρεξαν τη μικρή διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και τερμάτισαν επιτυχώς.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εθελοντές για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα και στους δρομείς μας που έτρεξαν στα Καλά Νερά Μαγνησίας και τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ