ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΛ

Από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα Εξεταστικά κέντρα των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΤΡΙΤΗ 19-9-2017 -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (Νέα Ελληνική Γλώσσα)
ΤΕΤΑΡΤΗ 20-9-2017 -ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Άλγεβρα)
ΠΕΜΠΤΗ 21-9-2017 – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

-ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Α.Ο.Δ.)

-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ

-ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-9-2017 -ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ

-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23-9-2017 -ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΙΙ (ΜΕΚ II)

-ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

– ΥΓΙΕΙΝΗ

– ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ

-ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Α.Ο.Θ.)

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-9-2017 -ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

-ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

-ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ

-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΡΙΤΗ 26-9-2017 -ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

– ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ

-ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΙΙ

-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ

 

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16:00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Οι υποψήφιοι των εσπερινών ΕΠΑΛ, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων ΕΠΑΛ. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων ΕΠΑΛ και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

 

 

Β2. Εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛτων επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ.

1) Εξεταστικά Κέντρα για τα ΕΠΑΛ ορίζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το ΕΠΑΛ Ελληνικού της Δ/νσης ΔΕ Δ΄ Αθήνας (Ελευθερίου Βενιζέλου 2-4 και Βουλιαγμένης, Ελληνικό, τκ 16777, τηλ 210-9647900) και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης της Δ/νσης ΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης (Θράκης 4, τκ 56430, τηλ. 2310-653039).

 

2) Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα έχει ως ακολούθως:

  1. i) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου και Αττικής θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Αττικής,
  2. ii) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης.

 

3) Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ από όλη την Ελλάδα, για τα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας, θα εξεταστούν (προφορικά) στο 6ο ΕΠΑΛ Αθηνών (Νέστου 4, τ.κ. 11527, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 6430137) στη Διεύθυνση Δ.Ε. Α΄ Αθήνας.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ