ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την καθιερωμένη 77η αιμοδοσία του για το Φθινόπωρο θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 8.30 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι στο Αγροτικό Ιατρείο ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ».

Την ίδια μέρα και στις 11.30 π.μ. στο προαύλιο του Ιατρείου ο Σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ» θα οργανώσει μια μικρή, λιτή, αλλά μεστή περιεχομένου και μηνυμάτων εκδήλωση για την υποδοχή της φλόγας της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της ζωής, της φλόγας της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που θα τη μεταφέρουν εθελοντές λαμπαδηδρόμοι, μαθητές των σχολείων, των συλλόγων και πρόσκοποι του Αμπελώνα από την είσοδο της πόλης μέχρι το Ιατρείο.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ» καλεί όλους τους αιμοδότες και τους φίλους της αιμοδοσίας του Αμπελώνα να είναι και πάλι παρόντες, για να διατρανώσουν με την παρουσία τους τη θέλησή τους ο Σύλλογος αυτός να συνεχίσει να υπάρχει, να λειτουργεί σωστά και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ