«ΛΥΓΙΣΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΕΛ KAI ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Μπλοκαρισμένο» το δελτίο του Γκιουλέκα!!

Οι τραυματισμοί αλλά και η σημαντική απουσία του Σωτήρη Γκιουλέκα, το δελτίο του οποίου παραμένει «μπλοκαρισμένο» αφού ο ΓΣΛ αρνείται να τον διαγράψει από τα μητρώα του (!) στοίχισαν την ήττα στην ΑΕΛ, που αποκλείσθηκε από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας από το Ανατόλια με σκορ 84-69.

Ο Ν. Καμάρας που παρουσίασε πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο τραυματισμός στη μέση του Π. Φιλιππόπουλου στοίχισαν στην ΑΕΛ που «λύγισε» από τις απουσίες τους, αν και αγωνίστηκε φιλότιμα παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, κάτι που επισημάνθηκε στις δηλώσεις του τεχνικού της Χρ. Χασανίδη, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά οι πολλές απουσίες δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Η προσπάθεια που έγινε από όλους τους παίκτες είναι αξιέπαινη. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο μας αλλά δεν αντέξαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην ενίσχυση της ομάδας και στο πρωτάθλημα, που για μας άλλωστε αποτελεί τον βασικό στόχο».

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 37-24, 64-49, 84-69
ΑΕΛ (Χασανίδης): Σαριμπαλίδης 14(3), Βλαχούλης 4, Γκογκίδης 16(2), Παπαχρήστος 17(1), Τσιαβές 10(1), Χανέλι 2, Κονδυλόπουλος 6.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ