Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, Η ΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΡΦΙ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με ενθουσιασμό αναμένεται απόψε το βράδυ στο Μύλο του Παππά η εκδήλωση για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα, ωστόσο είδηση μα και… «καρφί» επιφύλαξε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της πρόσφατης συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στο δημαρχείο ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος,

με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Κω για τον Ιπποκράτη την ίδια ημερομηνία από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

«Δεν ρώτησαν με αποτέλεσμα οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων να συμπέσουν», ήταν το… καρφί που έπεσε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον πρόεδρο του ΙΣΛ, με την ιδιότητα και του εκπροσώπου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, να αποκαλύπτει στους δημοσιογράφους πως γίνονται προσπάθειες η αναπαράσταση του όρκου του Ιπποκράτη που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί συγκεντρώνοντας τεράστιο ενδιαφέρον να μεταφερθεί κάποια στιγμή και στη Λάρισα, ενώ λίγο αργότερα μάλλον αμήχανοι οι παρευρισκόμενοι τον άκουσαν περισσότερο να στέκεται στην εκδήλωση της Κω, παρά σε αυτή της Λάρισας!

Χαλαρός λίγο πιο κει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Σάπκας που «έτρεξε» την εκδήλωση στην πόλη αρκέστηκε σε πειράγματα, πάντως αν δεν λαθεύουμε οι εκδηλώσεις στην Κω παραδοσιακά γίνονταν μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε μάλλον άδικο το «καρφί» για τους εδώ διοργανωτές.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ