ΑΛ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗΣ: ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία του Τυρνάβου εξαιτίας των τραπεζοκαθισμάτων που έχουν καταλάβει το χώρο, εκφράζει με δήλωσή του στο paidis.com ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλ. Χατζηκρανιώτης, καλώντας τη δημοτική αρχή

να εφαρμόσει τον κανονισμό και να βάλει τάξη στο χάος.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηκρανιώτη, “κάποιοι επιχειρηματίες θεωρούν την πλατεία κτήμα τους και στην κυριολεξία, με την ανοχή της δημοτικής αρχής, αλωνίζουν αδιαφορώντας για την τήρηση των περιορισμών που θέτει ο κανονισμός ως προς τους χώρους που μπορούν να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα”.

“Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν την Πέμπτη, όταν λόγω των υπερβολικών τραπεζοκαθισμάτων που κάποιος τοποθέτησε στην πλατεία, δεν υπήρχε χώρος για τα χορευτικά συγκροτήματα που εμφανίστηκαν, αλλά η δημοτική αρχή δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για την κατάσταση, αρκούμενη μόνο στις υποσχέσεις της στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για γενικευμένη εφαρμογή του κανονισμού’, σημειώνει ο κ. Χατζηκρανιώτης, καλώντας για μια ακόμη φορά το δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο “να σεβαστούν αυτά που ψήφισαν και να βάλουν τάξη στο χάος της πλατείας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ