ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Απολαμβάνετε τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα; Λοιπόν, συνεχίστε να τον απολαμβάνετε καθώς ο πλανήτης έχει μόνο λίγες μέρες ζωής ακόμη…

Αυτό θα συμβεί αν πιστεύετε στις βιβλικές προφητείες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το τέλος του κόσμου θα λάβει χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν οι «άξιοι» Χριστιανοί θα ανέβουν στον ουρανό αφήνοντας όλους τους άλλους να χαθούν στη Γη.

Οι συνωμοσιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι μια αστρολογική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τους αστερισμούς Λέοντα, Παρθένο και αρκετούς πλανήτες θα μπορούσε να προκαλέσει την Ημέρα της Κρίσης.

Αναφέρονται και στην Αποκάλυψη 12: 1-2 η οποία προβλέπει ένα τεράστιο αστρολογικό γεγονός.

Διατυπώνεται ως εξής:

“Ένα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στέμμα με δώδεκα αστέρια στο κεφάλι της.

Ήταν έγκυος και πονούσε καθώς επρόκειτο να γεννήσει.”

Εάν, όπως και εμείς, ξύνετε το κεφάλι σας, σας ενημερώνουμε οτι προφανώς η γυναίκα αντιπροσωπεύει τη Παρθένο, το στέμμα είναι ο Λέων και τα πόδια είναι το φεγγάρι. Το τελευταίο μέρος του παζλ είναι ο ήλιος, ο οποίος θα περάσει από την ευθυγράμμιση στις 23 Σεπτεμβρίου φέρνοντας μαζί του καταστροφή και πόνο.

Εάν, και αυτό είναι ένα μεγάλο «εάν», τα αστέρια ευθυγραμμιστούν με αυτό τον τρόπο και αυτή η προφητεία γίνει πραγματικότητα, οι πιστοί υποστηρίζουν ότι το τέλος του κόσμου θα μπορούσε να λάβει χώρα σε μια περίοδο επτά ετών.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά χρόνων ο Αντίχριστος θα φτάσει και θα φέρει μαζί του την καταστροφή, πράγμα που δεν ακούγεται πολύ ωραίο.

Ωστόσο, δεν ασπάζονται όλοι αυτή την ερμηνεία, την οποία απορρίπτει η πλειοψηφία της χριστιανικής κοινότητας.

Η πίστη στην Ημέρα της Κρίσης οφείλεται σε δύο στίχους της Βίβλου.

Πρώτα 1 Θεσσαλονικείς 4: 16-17

“Διότι ο Κύριος ο ίδιος θα κατέβει από τον ουρανό, με μια δυνατή εντολή, με τη φωνή αρχαγγέλου και με τη σάλπιγγα του Θεού και οι νεκροί στον Χριστό θα αναστηθούν πρώτοι.”

Μετά από αυτό, εμείς που εξακολουθούμε να είμαστε ζωντανοί θα ενωθούμε μαζί τους στα σύννεφα και θα  βρούμε τον Κύριο στον ουρανό. Και θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα.

Έπειτα είναι 2 Πέτρος 3:10

“Αλλά η ημέρα του Κυρίου θα έρθει ως κλέφτης τη νύχτα, κατά την οποία οι ουρανοί θα παρέλθουν με μεγάλο θόρυβο και τα στοιχεία θα λιώσουν από τη μεγάλη θερμότητα: τόσο η γη όσο και τα έργα που είναι μέσα της, θα καούν.”

Ευχάριστα πράγματα, αλλά δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι αυτή η ίδια θεωρία “έπαιξε” και τον περασμένο μήνα. Με τη διαφορά οτι εκείνη η θεωρία αναφερόταν σε ένα μυστηριώδη Πλανήτη X που θα μας έκανε κομμάτια.

Για να μπερδέψουμε παραπάνω τα πράγματα, η Express αναφέρει ότι ορισμένοι πιστοί αισθάνονται ότι 23 Σεπτεμβρίου είναι μια παραπλανητική ημερομηνία και η Αποκάλυψη θα συμβεί σε άλλη ημερομηνία.

Ανεξαρτήτως όλων των παραπάνω, και σε κάθε περίπτωση, εμείς θα επισκεφτούμε ένα μπαράκι στις 23 Σεπτεμβρίου – προτείνουμε να κάνετε το ίδιο…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ