ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στον Τύρναβο το Φεστιβάλ Παιδικών Παραδοσιακών Χορών «Μήνας Σεπτέμβρης… ώρα να τρυγήσουμε αγάπη» που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Τυρνάβου και το Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου όπου τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε το χορευτικό συγκρότημα από το Μπαλί που έφτασε στη Λάρισα την Πέμπτη το πρωί περιηγήθηκε στην περιοχή και επισκέφτηκε το Οινοποιείο Τυρνάβου.

Συμμετείχαν επίσης τα χορευτικά των συλλόγων: Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Τυρνάβου (ΚΕΛΕ) Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρα Μαχαλά Λάρισας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος», Σύλλογος Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών Αμπελώνα «Ο Όλυμπος», Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού Αμπελώνα, Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου, Ποντιακός Σύλλογος Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ