ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο στους κόλπους των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας που στην παρούσα φάση φαίνεται να περιορίζονται στις αντιπαραθέσεις μέσω διαδικτύου ή και μέσα από μπηχτές και σχόλια σε δημόσιες τοποθετήσεις.

Οπως μαθαίνουμε τον ασκό του Αιόλου για την έναρξη του άτυπου αυτού διαδικτυακού “πολέμου” άνοιξε η τοποθέτηση του διαχειριστή της ομάδας δικηγόρων “Πανελλήνια Ενωση Δικηγόρων” στο fb, που είναι γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης και ο οποίος τόνισε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Μπασδέκη για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας επειδή στη δήλωση υποψηφιότητας που δημοσιοποίησε υιοθέτησε θέσεις και προτάσεις της Π.Ε.Δ.

Η ανάρτηση που άναψε φωτιές

Την ίδια ώρα ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του Δ.Σ.Λ. Αντ. Γραβάνης, σχολιάζοντας εμμέσως πλην σαφώς την υιοθέτηση από την πλευρά της κ. Μπασδέκη θέσεων και προτάσεων της ΠΕΔ, έκανε λόγο για “υιοθέτηση τσιτάτων του διαδικτύου  που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας και δεν έχουν να πουν τίποτε ουσιαστικό στους βιοποριστές δικηγόρους”.

Εν τω μεταξύ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο διαδικτυακός πόλεμος και οι αιχμές θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού ειδικά στο “στρατόπεδο” Γραβάνη θεωρούν ότι υπήρξε ωμή παρέμβαση του διαχειριστή της ομάδας “Πανελλήνια Ενωση Δικηγόρων” στο fb ως μη ώφελε, στις εκλογές των δικηγόρων της Λάρισας.

Ηδη τα πρώτα “καρφιά” έκαναν την εμφάνισή τους σε άλλη ομάδα δικηγόρων κυρίως της περιοχής.

Αν μη τί άλλο αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον οι εκλογές στον πρώτο επιστημονικό σύλλογο του νομού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ