Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της “Δράσης Πολιτών” Στ. Ροντούλη, Ανδ. Ξηρομερίσιου και Θ. Λάππα

Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου βίωσε για πολλοστή φορά συνθήκες κατατρομοκράτησης του προσωπικού του. Σύντομα, δηλαδή , επιβεβαιωθήκαμε, καθώς στο πολύ πρόσφατο παρελθόν προειδοποιούσαμε ως ” Δράση Πολιτών” ότι το Κ.Υ. Τυρνάβου θα ξαναγίνει στόχος τραμπουκισμών και επιθέσεων,

λόγω των ιδιομορφιών που παρατηρούνται στο πληθυσμιακό σύνολο που εξυπηρετείται από τη συγκεκριμένη μονάδα υγείας.

Συνεπώς, προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων, ζητούσαμε διαρκώς την αποτελεσματική φύλαξη του Κ.Υ., τονίζοντας ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα ουσίας και όχι να διατυπώνονται απλώς ωραία λόγια και υποσχέσεις άνευ αντικρύσματος.
Δυστυχώς, δεν εισακουστήκαμε.Η μειοψηφούσα δημοτική αρχή του Τυρνάβου και οι αρμόδιοι παράγοντες επιδόθηκαν σε επικοινωνιακές φιέστες και σε λεκτικές ακροβασίες, χωρίς να μοχθήσουν για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων ασφαλείας.
Έτσι, τα προβλήματα παραμένουν χωρίς λύση, πυορροούν και επανέρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.Η κατάσταση τώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο.Η αδιαφορία για τους ανθρώπους που φροντίζουν την υγεία μας δεν μπορεί να συνεχίζεται.
Επιβάλλεται η δραστική αντιμετώπιση του θέματος με την χρησιμοποίηση ανθρώπων που ως μοναδικό τους καθήκον θα έχουν την ασφάλεια του προσωπικού και των εγκαταστάσεων του Κ.Υ. Τυρνάβου.Μάλιστα το Κ.Υ. Τυρνάβου χρήζει ειδικής μέριμνας, καθώς εξυπηρετεί και ιδιαίτερα ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.Αν αυτό γίνει αντιληπτό, τότε σίγουρα θα δοθούν και οι πρέπουσες λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ