ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε μια κίνηση βαθιάς αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προχώρησαν από τη Δευτέρα, μόλις έγινε γνωστή η τεράστια ζημιά που υπέστη κτηνοτρόφος στον Αμπελώνα που είδε τις εγκαταστάσεις του και τις αποθηκευμένες ζωοτροφές να γίνονται παρανάλωμα του πυρός, συνάδελφοί του στον Αμπελώνα μετά από σχετική πρωτοβουλία

του προέδρου του τοπικού κτηνοτροφικού συλλόγου Ζήση Παρλίτση.

Ο κ. Παρλίτσης από την πρώτη στιγμή ζήτησε από όλους τους κτηνοτρόφους να βρουν τρόπο ενίσχυσης του πυρόπληκτου συναδέλφου τους συνεισφέροντας χρήματα αλλά και ζωοτροφές.

Η ανταπόκριση των κτηνοτρόφων μέχρι σήμερα είναι συγκινητική ενδεικτική του χαρακτήρα όλων αυτών των ανθρώπων και πλέον υπάρχει αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουν να συμβάλουν ώστε να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές στις σταβλικές εγκαταστάσεις και να εξασφαλιστούν ζωοτροφές για το κοπάδι του άτυχου Α.Σ., που δίνει καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης.

Ο κ.Παρλίτσης που πιστεύει ότι υπάρχουν κτηνοτρόφοι σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να ενισχύσουν τον συνάδελφό τους τους καλεί, μέσω του paidis.com, να επικοινωνήσουν μαζί του στο τηλέφωνο 6977 478291 για να τους ενημερώσει για το πώς θα μπορέσουν να βοηθήσουν.

Ο κ. Παρλίτσης μιλώντας στο paidis.com χαρακτήρισε υποχρέωσή του την κίνηση αυτή επισημαίνοντας ότι στην παρούσα φάση όπως λέει και ο λαός οι πολλοί μπορούν να σώσουν τον ένα και σίγουρα είναι χρέος όλου του κτηνοτροφικού κόσμου να βοηθήσει έστω και από το υστέρημά του.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια υπέροχη ενέργεια και αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Παρλίτση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ