ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με μεγάλη επίτυχία στέφθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε την Κυριακή ο δραστήριος αιμοδοτικός σύλλογος Αμπελώνα “Η Ελπίδα” για το φθινόπωρο.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας στο Αγροτικό Ιατρείο και για μια ακόμη φορά συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος, ενδεικτικό της ευαισθησίας και της διάθεσης για προσφορά των μελών του συλλόγου.

Την ίδια μέρα στο προαύλιο του Ιατρείου ο Σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ» οργάνωσε μια μικρή, λιτή, αλλά γεμάτη μηνύματα εθελοντισμού και προσφοράς εκδήλωση για την υποδοχή της φλόγας της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που τη μετέφεραν εθελοντές λαμπαδηδρόμοι, μαθητές των σχολείων, των συλλόγων και πρόσκοποι του Αμπελώνα από την είσοδο της πόλης μέχρι το Ιατρείο.

Στην τελετή υποδοχής της φλόγας της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της ζωής χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Απ. Παπαιωάννου που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου καλώντας όλους τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν τις δράσεις της “Ελπίδας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ