7 + 2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ

Μεταξύ των φερόμενων ως δραστών είναι και δύο ανήλικοι

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ανυποψίαστων πολιτών που διαπράχθηκε την Κυριακή.

Ως δράστες συνελήφθησαν προχθές (18-09-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων επτά άτομα, ηλικίας από 17 έως 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας, της απρόκλητης σωματικής βλάβης και της κλοπής.

Ειδικότερα, την Κυριακή το πρωί στα Τρίκαλα, οι δράστες αρχικά επιτέθηκαν απρόκλητα σε δύο άτομα, ηλικίας 37 και 50 ετών και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από τον 37χρονο το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, έναν ασημένιο σταυρό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν.

Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός από τους συλληφθέντες, ηλικίας 27 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και ένας προφυλακτήρας με πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρεθεί από τον ίδιο τις πρωινές ώρες της (04-08-2017) στην Καλαμπάκα Τρικάλων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του ενός εκ των ανήλικων συλληφθέντων για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας του, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του δεύτερου ανηλίκου για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ