ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την ικανοποίησή τους για τη συνολική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τη δημοτική αρχή αλλά και τις ευχαριστίες τους προσωπικά στο δήμαρχο Παναγιώτη Σαρχώση εκφράζουν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Αμπελωνιακού.

Οπως αναφέρουν, η δημοτική αρχή μέχρι σήμερα ανταποκρίθηκε με προθυμία σε αιτήματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχαν ο πρόεδρος και μέλη του δ.σ. ενδεικτικό της διάθεσης για καλή συνεργασία και για αντιμετώπιση των προβλημάτων στο γήπεδο του Αμπελώνα.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση ευχαριστούν ειδικά το δήμαρχο Παναγιώτη Σαρχώση για την οικονομική στήριξη που προσέφερε με προσωπικά του χρήματα στην ομάδα.

“Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να βρουν μιμητές για να μπορούν να συνεχίζουν την παρουσία τους στα αθλητικά δρώμενα οι ερασιτεχνικές ομάδες”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας Αν. Μαυρίδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ομάδων των ακαδημιών του συλλόγου ενώ καθημερινά από τις 4 – 6 το απόγευμα θα συνεχίζονται οι εγγραφές νέων παιδιών στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του συλλόγου που λειτουργούν στο γήπεδο του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ