ΥΠΟΘΗΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 

Νίκη-υποθήκη πρόκρισης για το θεσμό του Κυπέλλου σημείωσε ο Απόλλωνας Λάρισας που επικράτησε με 1-2 της Καλλιθέας στην Αθήνα και μάλιστα με ανατροπή!

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη αιφνιδιάστηκε στο 8ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σεζάι εκμεταλλευόμενος ασταθή επέμβαση του Φιρινίδη έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, ενώ οι Απολλωνιστές έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 14’, όταν ο Σεζάι «γκρέμισε» άτσαλα το Σαχινίδη εντός περιοχής, με τον παίκτη του Απόλλωνα να μη λαθεύει από τα 11 βήματα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Καλύτερος στην επανάληψη ο Απόλλωνας πήρε τελικά τη νίκη πετυχαίνοντας στο 63’ την ολική ανατροπή, όταν μετά από όμορφη σέντρα του Κουρτεσιώτη ο σκόρερ Σαχινίδης έπιασε κεφαλιά-ψαράκι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Ντιαγκιτέ (79’ Φερέιρα), Κατσικάς, Συριόπουλος, Καντέ, Mίγγος (79’ Μπιμάι), Χοτζάλι, Σεζάι, Ντε Ολιβέιρα, Τουρούκης (70’ Μάκο), Ταμπάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Χατζής, Λαμπρόπουλος (83’ Μίλιτς), Σουλίδης (71’ Αγρόδημος), Σαχινίδης, Σαρακατσάνης, Βουτσιάς (62’ Μαυρίας).

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ