ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Το δήμαρχο Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δ. Μπουχλαριώτης. Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ ανέλυσε διεξοδικά στο δήμαρχο τα σχέδια και τις προθέσεις του για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού

με κύρια προτεραιότητα την ανάδειξη των νέων παιδιών και την προώθησή τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ευχαρίστησε επίσης  το δήμαρχο για την παραχώρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Χάλκης στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣΛ. Ο κ. Νασιακόπουλος ευχήθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΛ καλή και δημιουργική θητεία και δήλωσε ότι η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Θύμισε ότι υπηρέτησε επί σειρά ετών το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία του Δήμου Κιλελέρ.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κ. Φιλιππούλης, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΛ Δ. Γκρίμπας και Π. Μπανιάς και ο πρόεδρος της υποεπιτροπής παρατηρητών της Ένωσης  και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ Χ. Χατζούλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ