ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΕΜΠΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου στη Λάρισα, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Δημαρχείο Τεμπών.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο Συντονιστής Γραμματέας, Πέτρος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Συντονιστής, Βασίλης Ζωγράφος, το στέλεχος του κόμματος, Στέλιος Σαίτης και το μέλος του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Σπύρος Μητρούλας.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τεμπών, Κώστας Κολλάτος, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Σαίτης και Γεωργία Τσιόπα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου, Φάνης Γουλιώτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης, Κωνσταντίνος Ζαφείρης και ο πρόεδρος της Ομάδας Ελαιοπαραγωγών Πουρναρίου,  Γιώργος Πολύμερος.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν τους παρισταμένους για την τεράστια βαρύτητα που δίνει η κυβέρνηση στα 13 περιφερειακά, αναπτυξιακά συνέδρια και στη συμμετοχή και συνεργασία των τοπικών κοινωνιών, προκειμένου οι προτάσεις των παραγωγικών φορέων να αποτελέσουν τα πολιτικά και αναπτυξιακά εργαλεία για το επόμενο διάστημα.

Οι φορείς της περιοχής ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καταθέτοντας εμπεριστατωμένες προτάσεις για την επίλυσή τους, όπως θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τεμπών, Κώστας Κολλάτος, τόνισε ότι ο δήμος έχει εκπονήσει ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή, με έμφαση στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των αγροτικών προϊόντων και του τουρισμού.

Σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου σχεδίου αποτελεί η αξιοποίηση και ανάπτυξη της Κοιλάδας των Τεμπών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ