ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΤ. ΓΡΑΒΑΝΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Π. ΦΙΛΟΚΩΣΤΑ

Η νεαρή δικηγόρος θα είναι υποψήφια για το δ.σ. του ΔΣ Λάρισας

Οι επόμενες αρχαιρεσίες στους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας θα σημάνουν πολλά για το μέλλον της δικηγορίας στη χώρα μας, μετά από οκτώ μνημονιακά χρόνια συνεχών επιθέσεων και υποβάθμισης του λειτουργήματος.

Ως νέα, ενεργή και μάχιμη Δικηγόρος, βιώνω καθημερινά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και ειδικότερα ο νέος και η νέα συνάδελφος, που καλείται να αγωνιστεί για την επαγγελματική επιβίωση κόντρα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Η κρισιμότητα της κατάστασης αφορά όχι μόνο το παρόν, αλλά θέτει ευθέως σε κίνδυνο το μέλλον και την προοπτική της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας.

Αισθάνομαι την ανάγκη και ταυτόχρονα την υποχρέωση, να συμμετέχω ενεργά, νιώθοντας έτοιμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις μίας εκπροσώπησης ουσιαστικής, που θα καταβάλλει επίμονες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των κυρίαρχων προβλημάτων, πάντοτε με συλλογικό πνεύμα και με γνώμονα το σεβασμό στο πρόσωπο του Δικηγόρου – Επιστήμονα. Για το λόγο αυτό, στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας θα είμαι υποψήφια Σύμβουλος ζητώντας από τη Λαρισαία και τον Λαρισαίο Δικηγόρο να αναγνωρίσουν και να στηρίξουν στο πρόσωπό μου, μια πρόταση ανιδιοτελούς συνεισφοράς στα δικηγορικά πράγματα.

Γνωστοποιώ την αμέριστη στήριξή μου στο πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου του Συλλόγου μας, κ. Αντώνη Γραβάνη, μαχόμενου Δικηγόρου και έμπειρου συνδικαλιστή με αποδεδειγμένη υπευθυνότητα, γνώση και έργο. Η εργατικότητα και η μεθοδικότητά του εγγυώνται ότι θα ανταπεξέλθει στο βάρος της μεγάλης ευθύνης. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που συμπεριλαμβάνομαι μεταξύ των εξαίρετων συναδέλφων που επίσης κατέρχονται ως υποψήφιοι σύμβουλοι στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, στηρίζοντας τον Αντώνη Γραβάνη ως τον πλέον κατάλληλο για το αξίωμα του Προέδρου του ΔΣΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ