ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ (ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες κόσμου και μαζί τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους την Παρασκευή στην Αθήνα, σε μια απίστευτη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης για την έγκλειστη Ηριάννα.

Γιάννης Χαρούλης, Manu Clao, Γιάννης Αγγελάκας, ο «δικός» μας Θανάσης Παπακωνσταντίνου και πολλοί άλλοι «έσπασαν» τη σιωπή και το φόβο δίνοντας το δικό τους αγώνα ενάντια στον παραλογισμό και την αυθαιρεσία που στέλνει πίσω από τα κάγκελα ανθρώπους καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου.

Στη συναυλία έδωσαν το παρών ακόμη οι εξής: Νατάσσα Μποφίλιου, VIC ,Φοίβος Δεληβοριάς, Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος και Social Waste, ενώ αίσθηση προκάλεσε το πανό για τον «εξαφανισμένο» ακτιβιστή Σαντιάγκο Μαλντονάντο που αγνοείται στην Αργεντινή, με τις αρχές να δηλώνουν άγνοια για την τύχη του 28χρονου που όλως παραδόξως «χάθηκε» μετά από μια βίαιη καταστολή στην κοινότητα Μαπούτσε!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη μοναδική συναυλία, όπως τα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Στέλιου Ματσάγγου, τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση-προσφορά στους αναγνώστες μας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ