ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ Η  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ;

Ανακοίνωση της Σ.Ε. Λάρισας της ΔΑΚΕ Καθηγητών

Έκπληξη μας προκάλεσε η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης – Συνεργαζόμενοι B/βαθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας  με την οποία καλούν την Ε.Λ.Μ.Ε.  ν. Λάρισας «να οργανώσει  κινητοποιήσεις στην  Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για να ανακοπεί  ο  αντιεκπαιδευτικός σχεδιασμός  του υπουργείου παιδείας»  

ενώ  την ίδια στιγμή  οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί τους στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. (όπως και οι παρατάξεις των ΣΥΝΕΚ και ΑΣΕ (ΠΑΜΕ-ΚΚΕ)) δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην χθεσινή  πρόταση της ΔΑΚΕ   για σύνταξη ανακοίνωσης από την Ε.Λ.Μ.Ε.  με την οποία θα καταγγέλλεται  η απόφαση μη έγκρισης των ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ και παράλληλα για ανάληψη από την Ε.Λ.Μ.Ε. πρωτοβουλίας  για Πανθεσαλλική παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου.

Προτίμησαν να κάνουν δημόσιο κάλεσμα στην Ε.Λ.Μ.Ε. για την ανάληψη πρωτοβουλίας, χωρίς όμως τα μέλη τους  να απαντούν ή να κάνουν προτάσεις.

Συνάδελφοι, με ανακοινώσεις  και δημόσια καλέσματα, που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας, δεν λύνονται τα ζητήματα. Με προτάσεις και διεκδικήσεις  λύνονται.

Σας καλούμε λοιπόν να δείτε  την ουσία και  όχι το θεαθήναι. Σας καλούμε να έχετε την Ε.Λ.Μ.Ε. πάνω από το παραταξιακό σας  συμφέρον, γιατί  μόνον όλοι μαζί μπορούμε .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ