ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι το παιδί της τραυματίστηκε παίζοντας σε παιδική χαρά στο Βαρόσι στην Ελασσόνα εκφράζει με επιστολή της στο paidis.com μητέρα, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της σελίδας, υποστηρίζοντας ότι ευτυχώς αυτή τη φορά ο τραυματισμός ήταν ελαφρύς.

“Αφού δεν μπορούν να τις συντηρήσουν ουσιαστικά ας τις κλείσουν γιατί την Παρασκευή έγινε κάτι ευτυχώς ελαφρύ. Μπορεί όμως να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα και τότε θα είναι όλοι υπεύθυνοι”, σημειώνει χαρακτηριστικά καλώντας δημοτική αρχή και αντιπολίτευση να σκύψουν στο πρόβλημα και να δώσουν από κοινού λύση”.

Η καταγγέλλουσσα, που στέλνει και σχετικές φωτογραφίες, υποστηρίζει ότι εκείνο που έγινε φέτος ήταν να βαφούν σπασμένα ξύλα και σίδερα στη συγκεκριμένη παιδική χαρά με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού μικρών παιδιών.

“Σήμερα συνέβη κάτι μικρό ας μην έχουμε κάτι σοβαρότερο αύριο…

Κλειδώστε τις παιδικές χαρές να βγουν τα παιδιά στις πλατείες και ασχοληθείτε σοβαρά επιτέλους όλοι σας … Και ο νυν δήμος και η αντιπολίτευση… Βρείτε λύση!!!!

Η κατάσταση στην παιδική χαρά στο Βαρόσι σήμερα έγινε αιτία τραυματισμού για τον μικρό μου (ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό). Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή! Δεν μιλάμε για κόστος αλλά για αμελεια…)”, σημειώνει φανερά εξοργισμένη η καταγγέλλουσσα μητέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ