ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενισχύθηκε με Κουζάλη – Δολαψάκη η Ολύμπια Λάρισας

Κυριολεκτικά στον πόντο χάθηκε η πρόκριση για την Ολύμπια Λάρισας, η οποία ηττήθηκε με σκορ 53-52 από τον Άρη Θεσσαλονίκης για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Παίζοντας χωρίς την αρχηγό τους Ασημίνα Κουτσουνούρη οι «πορτοκαλί» βρέθηκαν στο -12 με τη λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο ο επιθετικός οίστρος των Σολωμού-Σουλιώτη έφερε τα πάνω-κάτω στην επανάληψη, με τον Άρη να παίρνει τελικά την πρόκριση χάρη σε εύστοχη βολή της Βεντούρα.

Δεκάλεπτα: 13-8, 32-20, 43-39, 53-52

ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Ξενίδης): Σικαλίδου 2, Μπουντούκα 5, Γράψα 9(2), Κωστανάκη 17(5), Βαντσιούρη, Αντωνιάδου 10, Γκρίτζαλη 2, Βεντούρα 8, Πλατσά, Γκομπεντζισβίλι.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Λότφι): Μιχαηλίδου, Δολαψάκη, Σολωμού 13(1), Σουλιώτη 12, Ντριστέλλα 9, Παπαστεργίου 6(2), Λιάσκου 3(1), Μπενέκη 9(1), Κουζάλη.

Κουζάλη-Δολαψάκη στην Ολύμπια

Με τις προσθήκες της Κωνσταντίνας Κουζάλη και της Ειρήνης Δολαψάκη ενίσχυσε και άλλο το ρόστερ της η Ολύμπια Λάρισας, με την νεαρές αθλήτριες να συμβάλλουν με την παρουσία τους στο νικηφόρο πέρασμα των «πορτοκαλί» από την έδρα του Ναυάρχου Βότση, όπου και επικράτησαν 41-67 για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η Κουζάλη με δύο 3ποντα και η Δολαψάκη με 3 πόντους έβαλαν την… πινελιά τους στη νίκη, με τη διοίκηση της Ολύμπιας να ευχαριστεί τις διοικήσεις του ΓΣ Μενεμένης και του Αίολου Τρικάλων για την ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία.

Η Κωνσταντίνα Κουζάλη κατάγεται από την Κύπρο, τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανσερραϊκού πανηγυρίζοντας μάλιστα την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Η αθλήτρια άνηκε στην ομάδα του Γ.Σ. Μενεμένης ενώ παλιότερα αγωνίστηκε και στον ΑΟ Σερρών. Έχει χρηστεί διεθνής με την εθνική κορασίδων Κύπρου.

Η Ειρήνη Δολαψάκη κατάγεται από την Κρήτη, αγωνίστηκε στις ομάδες του ΟΑΑ Ηρακλείου και εν συνεχεία του Ηρόδοτου. Την σεζόν που πέρασε φορούσε την φανέλα του Αίολου Τρικάλων απ’ όπου και μεταγράφηκε στην Ολύμπια Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ