ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 111

Είναι από κείνες τις στιγμές ακροατή μου ψύχραιμε που η επικαιρότητα και από κοντά και οι καταστάσεις που τη συνοδεύουν σε ξεπερνά!

Πώς να περιγράψεις άλλωστε έναν ακόμη… σωτήρα που στο πλαίσιο της φοβερής και τρομερής απόφασης να επικοινωνήσει το «μαζί με το λαό» περιδιαβαίνει πρωτοτυπώντας (!) τις αγορές μια πόλης, προσηνής στο μεροκαματιάρη, ανταλλάσσοντας χειραψίες και χαμόγελα και χαιρετώντας μέχρι και τις κούκλες της βιτρίνας;

Τώρα θα μου πεις λάθος έκανε ο άνθρωπος και θα’ ρθω να συμφωνήσω, βλέπετε η προσήνεια πήρε αμπάριζα τον τόπο και χέρι-χέρι με τους σωτήρες μας χαιρετά αδιακρίτως συμβάλλοντας στο μπέρδεμα!

Εδώ τώρα είναι που μπερδεύτηκε και η αφεντιά μου. Αφού σου ξεκαθαρίζει ορθά-κοφτά ο Κούλης πως “κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι ενάντια στη φύση” πως στο διάτανο γίνεται την ίδια στιγμή ο αγαπητός ψηφοφόρος και η κούκλα της βιτρίνας να γίνονται ένα, που πήγε η ανισότητα που όσο να πεις ευαγγελίζονται και επικοινωνούν οι νέοι σωτήρες;

Και εν πάση περιπτώσει τι μας κρύβουν; Διότι ως γνωστόν κάποτε στο Ελλαδιστάν ψήφιζαν και τα δέντρα, από τότε τι άλλαξε και ψηφίζουν και οι κούκλες βιτρίνας και ποία η επικοινωνιακή τους προσέγγιση; Κοντολογίς πως πείθονται, χαιρετώντας απλά φιλικά από την είσοδο του μαγαζιού, χαϊδεύοντας πατρικά την πλαστική τους πλάτη και κοιτώντας τες στα μάτια ή και ψωνίζοντας από το κατάστημα;

Αγωνία με διακατείχε για το βλέμμα στο μέλλον του ανδρός και σε μια γενναία απόφαση παρακολούθησα την περιοδεία, ώσπου νέα αποκάλυψη με συγκλόνισε!

Τελικά διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης και σκοτεινοί κύκλοι διέδωσαν τα περί αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού σε ένα κρεσέντο αποκαλύψεων (με την προσήνεια που περιγράφω παραπάνω από κοντά) ο πρόεδρος Κούλης ξεσκέπασε τη διαπλοκή ευχόμενος «καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ» στον κ. Ζαγοράκη!

Εδώ πια δεν το κρύβω λύγισα! Βρε το θηρίο σκέφτηκα, που ακόμη δεν ανέλαβε ρίχνει γροθιά στο στομάχι του κατεστημένου, του Ζαγοράκη και των απανταχού ΠΑΟΚτζήδων μη σου πω.

Καταγγέλλοντας τους λασπολόγους που για πολλοστή φορά και προφανώς αρνούμενοι να αναγνωρίσουν το μεγαλείο του ανδρός μιλούν απλά για «πατάτες» εύχομαι ολόψυχα καλή ψήφο στις απανταχού κούκλες βιτρίνας που ακόμη δεν κίνησε η σωτηρία μας και βρήκαν τη θέση τους στην κοινωνία και φυσικά σπεύδω για διαρκείας του ΠΑΟΚ, γιατί ένας κολλητός του μπατζανάκη του περιπτερά ενός φίλου μου που είναι ψηφοφόρος του Κούλη έμαθε έγκυρα πως πάνε για sold out ένεκα η ευρωπαϊκή πορεία του δικέφαλου.

Όσο για τραγούδι, τι καλύτερο από ΤΡΥΠΕΣ και Γιάννη Αγγελάκα με ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, από το ομότιτλο άλμπουμ του 1996;

Καλά να περνάμε και μέχρι την επόμενη σωτηρία (εξαιρούνται η Μπέλλου και η Λεονάρδου) καλά ξεμπερδέματα…

Υ.Γ Τα θερμά συγχαρητήρια της εκπομπής σε όλους εκείνους που μετέτρεψαν ολάκερη…  Αγία Ζώνη σε “θηλιά” στο λαιμό του περιβάλλοντος ανερυθρίαστα, δίχως να ιδρώσουν και φυσικά δίχως να βρεθεί ΕΝΑΣ να παραιτηθεί, μπράβο τους!!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ