Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Από τη συνάντηση Αγοραστού - Ροντούλη τον Ιούνιο

Μέχρι και ηλεκτρονικά μέσα της Αθήνας ασχολούνται τελευταία με τις “γαλάζιες” υποψηφιότητες στο δήμο Τυρνάβου, εμπλέκοντας στις όποιες ζυμώσεις ακόμη και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Σήμερα η έγκυρη ιστοσελίδα aftodioikisi.gr που όπως το λέει και ο τίτλος της ασχολείται με θέματα αυτοδιοίκησης φιλοξενεί ρεπορτάζ με τον τίτλο: “Ο Αγοραστός στηρίζει πρώην βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ για το δήμο Τυρνάβου;” και στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

“Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι πληροφορίες αλλά και οι φωνές που κάνουν λόγο για στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στον Αστέριο Ροντούλη, ο οποίος είναι επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον δήμο Τυρνάβου.

Η στήριξη Αγοραστού σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΛΑΟΣ, δείχνουν την προτίμησή του για τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου. Μάλιστα πρόσφατα, νέος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Λαδόπουλος, βρέθηκε στον και συναντήθηκε με τον Αστέριο Ροντούλη.

Η συγκεκριμένη συνάντηση προκάλεσε την οργή των «γαλάζιων» στελεχών του Τυρνάβου, αφού αναζητούν άλλον υποψήφιο για υποψήφιο δήμαρχο και θεωρούν ότι η κίνηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, προκαλεί «συγχύσεις» και προβλήματα…

Πάντως, ο Ροντούλης, φαίνεται ότι απολαμβάνει την στήριξη του Περιφερειάρχη. Δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε στη δημοσιότητα τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Κώστα Αγοραστό. Αντικείμενο της επικοινωνίας ήταν μάλιστα «ο σχεδιασμός των δράσεων που πρέπει να αναπτυχθούν, με την ουσιαστική συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την επιδιόρθωση του τρούλου του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου στο κέντρο του Αμπελώνα».

Μάλλον σκέφτεται από τώρα ως δήμαρχος και …επικοινωνεί ιδιωτικά με τον Περιφερειάρχη για την ολοκλήρωση έργων”.

Φυσικά στο ρεπορτάζ υπάρχει ένα λάθος που έχει να κάνει με τη δημοσιοποίηση συνομιλίας αφού υπήρξε συνάντηση Αγοραστού – Ροντούλη για θέματα που απασχολούν τον Αμπελώνα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του κ. Αγοραστού αν φυσικά υπάρξει.

Πάντως το paidis.com θα επιχειρήσει να έχει κάποιο σχόλιο του περιφερειάρχη ή συνεργατών του…

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com