ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ;

Η απομάκρυνση Ματάισεν αλλά και η επιστροφή του Ηλία Φυντάνη στην ΑΕΛ πυροδότησε νέα σχόλια για τον… «ηλεκτρικό» όπως εξελίσσεται πάγκο της ομάδας, ενώ οι ραγδαίες εξελίξεις έφεραν αναβολή στη σημερινή προπόνηση των «βυσσινί».

Την ίδια ώρα σε ποδοσφαιρικά στέκια στην Αθήνα αλλά και στη Λάρισα οργιάζουν οι φήμες για το όνομα του νέου τεχνικού, ο οποίος σύμφωνα και με την ΠΑΕ θα είναι Έλληνας.

Ολες οι φήμες λοιπόν συγκλίνουν σε ένα όνομα που δεν είναι άλλο από αυτό του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ η παρουσία του «μουστάκια» στις κερκίδες της Νέας Σμύρνης την Κυριακή ενίσχυσε τη φημολογία με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Αυτές είναι οι φήμες από τη μία πλευρά, αφού δεν λείπουν και αυτοί που θέλουν σαν νέο προπονητή και πάλι τον Αγγελο Αναστασιάδη, ενώ τις τελευταίες ώρες προστέθηκε και το όνομα του Ακη Μάντζιου.

Σημειώνεται πως στο τεχνικό τιμ της ΑΕΛ έχουν μείνει ο γυμναστής Βασίλης Καλαποθαράκος καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θεόδωρος Κάντας, οι οποίοι και θα πραγματοποιήσουν την προπόνηση της Τρίτης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ