Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ

“Αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, το ρεπορτάζ ιστοσελίδας των Αθηνών που ρωτούσε αν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα στηρίξει τον Αστ. Ροντούλη για δήμαρχο στο δήμο Τυρνάβου.

Ο κ.Αγοραστός με αφορμή το γεγονός ότι το paidis.com αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο θέμα του aftodioikisi.gr, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της σελίδας, υποστήριξε ότι όπως ουδέποτε μέχρι σήμερα αναμείχθηκε σε διαδικασίες και εκλογές σε δήμους του νομού και της Θεσσαλίας, έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται και από εδώ και στο εξής.

“Ποτέ δεν ανακατεύτηκα και ούτε πρόκειται να ανακατευτώ”, ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του κ. Αγοραστού, ο οποίος αναφερόμενος και στη συνάντηση που είχε τον Ιούνιο με τον κ. Ροντούλη στο γραφείο του σημείωσε ότι η πόρτα της περιφέρειας είναι ανοικτή σε όλουςκαι εξυπακούεται ότι είναι ανοικτή και σε άτομα που έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο και ζητούν παρεμβάσεις για περιοχές τους όπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον κ. Ροντούλη ο οποίος συνοδευόταν από δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του και πολίτη του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ