ΝΤΡΟΠΗ!!! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ξεχειλίζει η οργή των γονέων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 3ου ΓΕΛ Λάρισας που είδαν και φέτος να μετατρέπεται το προαύλιο του σχολείου σε ένα απέραντο αφοδευτήριο από ανθρώπους που είτε επισκέπτονται το παζάρι είτε είναι μικροπωλητές.

Το πρόβλημα και οι εικόνες ντροπής που θυμίζουν υποανάπτυκτη χώρα επαναλαμβάνεται με την ίδια ένταση κάθε χρόνο τις ημέρες του παζαριού αφού πολλοί είναι οι ασυνείδητοι που χρησιμοποιούν το χώρο για τη φυσική τους ανάγκη, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είναι σχολείο στο οποίο κάθε μέρα βρίσκονται μικρά παιδιά.

“Ασυνείδητοι, κατακλύζουν το χώρο του σχολείου τις νυχτερινές ώρες και δρουν ανεξέλεγκτα. Αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες για την κατάσταση που αντικρίσαμε σήμερα το πρωί στο σχολείο, μετά από μόλις μία ημέρα λειτουργίας του παζαριού. Εντύπωση προκαλεί ο γερμένος κάδος και η ευφάνταστη απόκρυψη της πράξης (αφόδευση) από τον δράστη!

Μήπως πρέπει ο Δήμος Λάρισας έκτος από μελέτες και διαφημίσεις για το παζάρι ν’ αναλάβει τη φύλαξη, καθώς και τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας ενός δημόσιου σχολείου;”, σημειώνει φανερά εξοργισμένος εκπαιδευτικός που ζει το ίδιο πρόβλημα κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ