“ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ” Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

«Βυσσινί» παραγωγός: Τη φάγαμε!!

Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για το Βέλγο τεχνικό της ΑΕΛ Τζ. Ματάισεν, αφού το πρωί της Δευτέρας η ΠΑΕ ΑΕΛ με μια ολιγόλογη ανακοίνωση γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της τόσο με τον προπονητή όσο και με τον βοηθό του Δ. Σίτσα, την ώρα που «έπαιρνε φωτιά» και η «βυσσινί» συχνότητα

με φιλάθλους αλλά και παραγωγούς του ραδιοφώνου να βάλλουν κατά πάντων μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση και ήττα της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη.

Από το μεγαλομέτοχο και το νέο προπονητή μέχρι και τους παίκτες όλοι περάστηκαν “γενεές δεκατέσσερις”, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περιέγραψαν κακές επιλογές του Αλέξη Κούγια, χοντρά λάθη του Ματάισεν, ανύπαρκτη φυσική κατάσταση παρά τις… βόλτες στο Καρπενήσι και αδιαφορία ποδοσφαιριστών.

Στο στόχαστρο μπήκε η απουσία ανθρώπου στα αποδυτήρια, με τους περισσότερους να ζητούν επιτακτικά την επιστροφή του Θωμά Κυπαρίσση στην ομάδα, ενώ δεν έλειψαν σχόλια φιλάθλων αλλά και παραγωγών του ραδιοφώνου της ΑΕΛ για το πρόσωπο του Άγγελου Αναστασιάδη και το πώς θα διαχειριζόταν- αν ήταν στον πάγκο- την κατάσταση!

«Τη φάγαμε, βρείτε λύσεις κ. Κούγια και όσοι είναι χεσμ…νοι να πάνε σπίτια τους», ήταν το σχόλιο ραδιοφωνικού παραγωγού που έκλεισε την εκπομπή του ωρυόμενος, όλως τυχαίως δε η εν λόγω εκπομπή ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους της Μαρινέλλας και με το γνωστό τραγούδι της «τι να φταίει που δεν πήγαμε μπροστά»!!!

Προφανώς και ζητείται ψυχραιμία, γιατί από ηλεκτροσόκ άλλο τίποτα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ