ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού μετά την προφορική συμφωνία και την επίσημη ανακοίνωσή της για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Άκη Μάντζιο από 1ης/10 ο 48χρονος τεχνικός επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, επεσήμανε ότι ποτέ δε νολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ΑΕΛ!

Στη δήλωσή του ο γνωστός προπονητής αναφέρει:

«Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχα μία ειλικρινή και παραγωγική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια. Η διάθεσή μας για συνεργασία ήταν κοινή και για μένα αποτελούσε τιμή το να εργαστώ σε μία τόσο ιστορική ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, καθαρά προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να μην ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούγια και την ΑΕΛ για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και να εκπληρώσει τους στόχους της.

Με τιμή,

Άκης Μάντζιος»

Σε ενημέρωση η ΠΑΕ ΑΕΛ, που παραμένει ως εκ τούτου σε αναζήτηση προπονητή, η οποία εκδόθηκε πριν την ανακοίνωση Μάντζιου,  επισημαίνει τα εξής:

Ο κ. Άκης Μάντζιος ενημέρωσε τον κ. Κούγια ότι, για λόγους εντελώς οικογενειακούς και συγκεκριμένα το ηλικίας 9 ετών παιδί του δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το σχολείο στο οποίο φοιτά από την 1η Δημοτικού και εκεί έχει τους προσωπικούς του φίλους, αδυνατεί να υλοποιήσει τη χθεσινή προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ και να έρθει σήμερα στη Λάρισα για την υπογραφή της γραπτής συμβάσεως.

Σε ερώτηση του κ. Κούγια πως αυτό το πρόβλημα δεν το επεξεργάστηκε με την οικογένεια του το προηγούμενο 48ωρο, δηλαδή από την Κυριακή το βράδυ όταν συναντήθηκε με τον κ. Κούγια μετά την πρόταση μέσω γραπτού μηνύματος που  έκανε ο μάνατζερ του κ. Κλάεβιτς στον κ. Κούγια για να προσλάβει τον κ. Μάντζιο ως προπονητή, μέχρι χθες το μεσημέρι, όταν και επήλθε η συμφωνία στα οικονομικά και στην αποδοχή του κ. Χωριανόπουλου ως βοηθού του, ο κ. Μάντζιος ζήτησε συγγνώμη, είπε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε χτες το βράδυ αργά σε συζήτηση την οποία είχε με τη σύζυγο του και το παιδί του και ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να υπογραφεί η γραπτή συμφωνία, η οποία θα επιβεβαιώσει την προφορική, βάσει της οποίας έγινε και η ανακοίνωση της προσλήψεως του, ώστε να πάψουν διάφοροι μάνατζερς προπονητών και προπονητές να ενοχλούν τον κ. Κούγια για να προσληφθούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως ο κ. Μάντζιος δεσμεύτηκε ότι σε λίγη ώρα θα προβεί σε γραπτή δήλωση, όπου θα εκθέτει τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που αντιμετώπισε.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται πάλι σε διαδικασία ανευρέσεως του κατάλληλου προπονητού, αφού ο κ. Φυντάνης είναι προσωρινή λύση και μόνο για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ