ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΝΙΔΑ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στο Δ.Σ. του σωματείου στην θέση του αντιπροέδρου, του Λαρισαίου επιχειρηματία Αθανάσιου Σανίδα.

Ο πρόεδρος  του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ δήλωσε : ‘’Θέλω να καλωσορίσω  τον συμμαθητή και φίλο Θανάση στον Ηρακλή Λάρισας και να τον ευχαριστήσω  ολόψυχα για την μεγάλη τιμή που μου κάνει να με υποστηρίξει στο έργο που κάνουμε στον Ηρακλή Λάρισας. Πέρα και πάνω από όλα πρόκειται για ένα φίλο, που αγαπάει την πόλη του, του αρέσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι μαζί θα δούμε τον Ηρακλή Λάρισας ακόμα πιο δυνατό’’.

Από την πλευρά του ο κ. Σανίδας δήλωσε: “Με τον Λάμπρο γνωριζόμαστε από τα μαθητικά χρόνια και η αλληλοεκτίμηση και αγάπη είναι αμοιβαία.  Αποφάσισα να δεχτώ την πρότασή του, γιατί πραγματικά με άγγιξε συναισθηματικά και δεν ήταν απλά μια πρόταση  που απέβλεπε σε χορηγική συνδρομή. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, μου αρέσει αυτό που δημιουργεί ο Ηρακλής σιγά σιγά και θέλω και εγώ να το ζήσω από πιο κοντά μαζί με φίλους”.

Ο Θανάσης Σανίδας είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας της Λάρισας. Δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς κατέχοντας κυρίαρχη θέση στο χώρο των κατασκευών και των Δημοσίων Έργων, είναι ιδιοκτήτης των ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε., ιδιοκτήτης του Ι.ΚΤΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ιδιοκτήτης της αλυσίδας SUPERMARKET “ΑSAGORA” και ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ