ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Α. ΚΟΥΓΙΑΣ!!!

Με μια δήλωση-βόμβα ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ-ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, ο οποίος τονίζοντας πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη και επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο και την πώληση της ΑΕΛ!

«Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται μπορεί από σήμερα να κάνει γνωστό το ενδιαφέρον του, γνωρίζοντας πως πουλάω 1.000.000 ευρώ λιγότερο από όσο αγόρασα και με μόνες οφειλές μισθούς δύο μηνών προς τους ποδοσφαιριστές», τόνισε ο κ. Κούγιας, περιγράφοντας παράλληλα λυσσαλέο πόλεμο που του έγινε με ενορχηστρωτή την Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Α. Κούγιας προχώρησε σε καταγγελίες περί «εγκληματικής οργάνωσης που κινείται στο χώρο του διαδικτύου», για την οποία όπως ανέφερε υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ τόνισε πως ουδείς σεβάστηκε στη Λάρισα πως «δεν άνοιξε δικηγορικό γραφείο για να κλείσει όλους τους δικηγόρους της πόλης»!

«Μέχρι την εμφάνιση Μεσσία-αγοραστή δεν θα λειτουργήσω σαν Αλαφούζος, καθώς θα εγγυηθώ την καλή λειτουργία της ομάδας», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ