«ΣΤΟΠ» ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΛ!

Απορρίφθηκαν μεταξύ άλλων αιτήματα του Δαμασιακού και της Ακαδημίας Τυρνάβου

Σοβάρεψαν τα πράγματα μαθαίνουμε στην ΕΠΣΛ καθώς η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης ακολουθώντας χωρίς καμία ευελιξία πρόσφατη απόφαση του ΔΣ προχωρά στην υλοποίησή της απορρίπτοντας αιτήματα ομάδων για αλλαγές αγώνων.

«Δεν θα γίνονται αλλαγές αγώνων χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο», επιμένουν στην ΕΠΣΛ απορρίπτοντας και μάλιστα ομόφωνα όλα τα αιτήματα των ομάδων που έθεσαν ζήτημα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30/9 και 1/10).

«Θύματα» της απόφασης τόσο ο Δαμασιακός που ζήτησε τη μετάθεση του εντός έδρας αγώνα του με το Φαλανιακό από Σάββατο σε Κυριακή λόγω χοροεσπερίδας, όσο και η Ακαδημία Τυρνάβου που κατέθεσε ανάλογο αίτημα για μεταφορά του αγώνα της στη Μελιβοία με το Φιλοκτήτη από Κυριακή σε Σάββατο λόγω βάφτισης γιου ποδοσφαιριστή της.

Συνολικά 6 ομάδες εισέπραξαν “όχι” από την Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣΛ, αφού Λάρισα 2012, Ατρόμητος Βαμβακούς, Κεραυνός Παραποτάμου και Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων επικαλέστηκαν αρραβώνες, αλλά και επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις παικτών χωρίς να εισακουσθούν.

Εκ των πραγμάτων οι αλλαγές φέρνουν αναστάτωση στο πρόγραμμα των τοπικών  πρωταθλημάτων, ωστόσο δεν θα πρέπει να παραβλέπεται και ο «ερασιτεχνισμός» που χαρακτηρίζει τις διοργανώσεις, αφού εκ των πραγμάτων σωματεία θα αναγκασθούν να αγωνισθούν με απουσίες λόγω υποχρεώσεων των αθλητών τους που σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν με κριτήρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Με άλλα λόγια, να μην πάει στον αρραβώνα του ο ποδοσφαιριστής ή στη βάφτιση του γιού του έτερος αθλητής;

Λίγη ευελιξία δεν βλάπτει…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ