ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Επίθεση της υποψήφιας προέδρου του Δ.Σ. Λάρισας Ν. Μπασδέκη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ
Στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο συνάδελφος κ. Αλέξης Κούγιας με την ιδιότητά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι από ευπρέπεια δεν άνοιξε γραφείο στη Λάρισα για να μην κλείσει όλα τα δικηγορικά γραφεία της πόλης.

Διαβεβαιώνω τον κ. Κούγια ότι οι Λαρισαίοι Δικηγόροι διαθέτουμε τόσο την επιστημονική κατάρτιση όσο και τον απαραίτητο επαγγελματισμό να διατηρούμε τα γραφεία μας στην πόλη που γεννηθήκαμε, ζούμε και δραστηριοποιούμεθα και φυσικά να είναι και σίγουρος ότι κανένα γραφείο Λαρισαίου Δικηγόρου δεν θα κλείσει με την αναγγελία του ερχομού του στην πόλη μας γιατί στηριζόμαστε στο άριστο δυναμικό των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και κυρίως στην αμέριστη και πολυετή εμπιστοσύνη των Λαρισαίων πολιτών.
Η περιφρόνηση προσώπων και  επαγγελματικών τάξεων χαρακτηρίζει μόνο τον ίδιο και την αυτοδίκαιη κοινωνική του αποδοκιμασία. 
Τέλος, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον “ευχαριστήσω” προσωπικά για την απόφαση του να μην αφήσει άνεργους τους συναδέλφους μου και εμένα, θα αφήσω όμως τις “ευχαριστίες” στους φιλάθλους της ΑΕΛ, οι οποίοι, απ όσο γνωρίζω, πίνουν νερό στο όνομα του. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ