ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ “ΘΑΛΗΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Ε.

Η καθιερωμένη ετήσια διαγνωστική διαδικασία που διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τους  μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της  χώρας πραγματοποιείται όπως κάθε χρόνο σε τρία στάδια με διαδικασία επιλογής κάθε φορά.

Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού με την επωνυμία “Θαλής” θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Για την καλύτερη δυνατή παρουσία των μαθητών του Ν. Λάρισας στους διαγωνισμούς αυτούς, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.)  με την ευγενική υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας,  διοργανώνει  ειδικά τμήματα  προετοιμασίας για τους μαθητές Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου. Τα μαθήματα είναι εισαγωγικά με βασικό στόχο την προετοιμασία των μαθητών σε ύλη Μαθηματικών Διαγωνισμών ,που δεν καλύπτονται επαρκώς από τη σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Η θεματολογία και για τις τρείς τάξεις είναι : Άλγεβρα , Θεωρία Αριθμών και Γεωμετρία.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν τα Σάββατα 7-10-2017 , 21-10-2017 και  4-11-2017 στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας από 9:00π.μ. έως 12:00μ..Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές  για τα μαθήματα προετοιμασίας παρακαλούνται  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση emelarissas@gmail.com γνωστοποιώντας το Ονοματεπώνυμό τους , την Τάξη , το Σχολείο τους και την επίδοσή τους  στο μάθημα των Μαθηματικών το προηγούμενο σχολικό έτος στο, έως τη Δευτέρα 2  Οκτωβρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com