ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΣΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του για το Κύπελλο Ελλάδας ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος προχώρησε με νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο το Χολαργό με σκορ 53-66 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Παίζοντας καλό μπάσκετ οι παίκτες του Σκουρτόπουλου δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για το Γυμναστικό-Φάρο ο Ιωνικός Νικαίας, σε παιχνίδι εκτός έδρας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στις 17.00 το απόγευμα.

Δεκάλεπτα: 17-21, 26-44, 46-50, 53-66

Χολαργός (Κουφός): Καφαντάρης, Τζακόπουλος 7 (1), Τσιλούλης 14, Παπανικολάου 13, Κόκκαλης, Παπαντωνάκος 5 (1), Μοτσενίγος 6, Κουτρούλιας, Κομποδιέτας 5 (1), Τσάμης 3, Μαύρος.
Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος (Σκουρτόπουλος): Γουέρ 10, Κόνερ, Ντρέιπερ, Παπαμακάριος 11 (3), Μαραγκός 10 (1), Μουράτος 2, Χατζηκυριακίδης, Σαφτεναάρ 13, Βαβάτσικος 8 (1), Σπυρόπουλος, Παπαντωνίου 9 (1), Φορμπς 3 (1).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας σήμερα, καθώς παίξαμε ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μια καλή ομάδα με έφεση στο τρίποντο, κάτι που την κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Εμείς είχαμε τρία καλά δεκάλεπτα, εκτός από το τρίτο, όπου χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην άμυνα, χαλαρώσαμε και δώσαμε το δικαίωμα να μας πλησιάσουν στο σκορ. Όμως διορθώσαμε τα λάθη μας γρήγορα και φτάσαμε στη νίκη.
Κάναμε ένα καλό ροτέισον, χρησιμοποιώντας πολλούς παίκτες, ακόμη και αυτούς που προέρχονταν από τραυματισμούς ή εκείνους που ήρθαν μόλις πριν λίγες ημέρες στην ομάδα, παίρνοντας το ρίσκο. Οι Κόνερ, Φορμπς και Ντρέιπερ, χρειάζονται ακόμη προπονήσεις για να εγκλιματιστούν, ενώ ο Παπαντωνίου έδειξε πιο έτοιμος να βοηθήσει. Είδαμε ενθαρρυντικά σημάδια πάντως και συνεχίζουμε με το επόμενο ματς στο Κύπελλο κόντρα στον Ιωνικό».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ