ΠΕΖΗ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας περίπου 50 ετών σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λάρισα.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι στην οδό Καρδίτσης, στο ύψος της ΔΕΗ, όταν μία γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει το οδόστρωμα παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένη στο έδαφος.

Διερχόμενοι πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στον τόπο του ατυχήματος μετέφερε ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη τη γυναίκα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί πως περίοικοι που έγιναν μάρτυρες του συμβάντος επικοινωνώντας με τη σελίδα επισημαίνουν για πολλοστή φορά την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου του δρόμου, καθώς η επιβάρυνση που δέχεται καθημερινά εξαιτίας των συναλλαγών πολιτών με τη ΔΕΗ είναι μεγάλη, ενώ διπλοπαρκαρίσματα δυσχεραίνουν την ορατότητα με αποτέλεσμα καθημερινά σχεδόν να σημειώνονται μικροατυχήματα όπως το σημερινό.

«Διασχίζουμε το δρόμο με την ψυχή στο στόμα, ενώ η ορατότητα είναι τουλάχιστο προβληματική στην όποια απόπειρα να βγει κάποιος οδηγός στην Καρδίτσης από τους πλαϊνούς δρόμους, αφού αναγκάζεται για να δει να βγει ο μισός στη μέση του δρόμου!», επισημαίνει αναγνώστης της σελίδας, προσθέτοντας πως το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της αυξημένης κίνησης λόγω του παζαριού.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ