ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε όχι τόσο η μάλλον αναμενόμενη παραίτηση του δημοφιλούς ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όσο το περιεχόμενο της επιστολής του, η οποία και κοινοποιήθηκε

στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το δήμαρχο Λαρισαίων, στους επικεφαλής των παρατάξεων, το σύνολο του σώματος και τη γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώντας όλους για τη συνεργασία και τον επικεφαλής της παράταξής του Κ. Τζανακούλη για την πρόταση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο, όπως και τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, ο Αλέξης Γεωργούλης επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: “Θα ήθελα να επισημάνω πως τυχόν παραλληλισμός ή ταύτιση της παραιτήσεώς μου αυτής με τακτικές που υποβάλλονται ή εκπορεύονται ακόμα και από εξωδημοτικούς κύκλους δεν έχουν καμία υπόσταση και καμία πραγματική βάση».

Τέλος και πλέκοντας το εγκώμιο της δημοτικής αρχής ο κ. Γεωργούλης κλείνει την επιστολή του δηλώνοντας σίγουρος πως «η Δ.Α έχει όλες τις δυνατότητες για να συνεχίσει και να πραγματοποιήσει απρόσκοπτα το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της πόλης μας σε όλους τους τομείς».

Για ποιόν χτυπά η καμπάνα;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ