ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ημέρα τροχαίων ατυχημάτων η Παρασκευή στη Λάρισα, καθώς μετά την παράσυρση πεζού που σημειώθηκε στην οδό Καρδίτσης άλλα δύο τροχαία σημειώθηκαν το απόγευμα, με δύο οδηγούς να τραυματίζονται, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Στην πρώτη περίπτωση τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο έξω από τη Λάρισα και στην επαρχιακή οδό Λάρισας-Τρικάλων στο ύψος γνωστού κέντρου αποκατάστασης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών συγκρούσθηκε με βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του ΙΧ, ο οποίος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Άνδρες της ΠΥΛ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, που μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ άνδρες της τροχαίας διευθέτησαν την κίνηση, η οποία είχε διακοπεί προσωρινά στο ρεύμα προς Τρίκαλα εξαιτίας του τροχαίου.

ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΙΧ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΣΕ

Εξάλλου σε άλλο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του ΟΣΕ οδηγός ΙΧ εγκλωβίστηκε στο όχημά του, για να απεγκλωβισθεί στη συνέχεια από άνδρες της ΠΥΛ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κάτω από συνθήκες που ερευνά η τροχαία, με αποτέλεσμα αυτό να τουμπάρει εγκλωβίζοντάς τον.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Κομνηνών, ενώ ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ