ΥΠΑΝΑΧΩΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Α. ΚΟΥΓΙΑΣ;

Σε… περίεργο κλίμα λόγω των πρόσφατων εξαγγελιών του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια περί αποχώρησής του από την ομάδα και το ποδόσφαιρο διεξάγεται απόψε ο αγώνας της ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την ώρα που η είδηση της ιστοσελίδας “eparxies.gr” αναπαράγεται σχεδόν από το σύνολο του τύπου,

με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει πως «θα συνεχίσει να προσφέρει».

«Δεν πάω πουθενά. Δε φεύγω. Θα συνεχίσω να προσφέρω», φέρεται να δήλωσε ο κ. Κούγιας, ενώ σε μια απόπειρα χαλάρωσης πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ διοικούντες, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές απόλαυσαν νωρίς το μεσημέρι τον καφέ τους στο κέντρο της Λάρισας.

Όσο για τις αντιδράσεις των περαστικών, μέχρι και η ενδυματολογική επιλογή Κούγια, που εμφανίστηκε με φούτερ με στάμπα της Παρτίζαν , αδελφοποιημένης ομάδας με τον ΠΑΟΚ, σημερινού αντιπάλου της ΑΕΛ σχολιάστηκε αρνητικά!!!

Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ, με την ένταση σύμφωνα με πληροφορίες να μεταφέρεται λίγο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα στα επίσημα του ARENA, όπου φίλαθλοι της ΑΕΛ φέρονται να είχαν ανταλλαγή «γαλλικών» με… εύσωμους κυρίους του ΠΑΟΚ!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ