ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ GREEN CODE ΤΟΥ Γ. ΜΠΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνικές καλλιέργειας του έτοιμου χλοοτάπητα και για τον μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για την εξαγωγή και την επεξεργασία του μέχρι να στρωθεί σε νέα γήπεδα ή αυλές είχαν οι σπουδαστές του 5ου έτους του γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών

που επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης έτοιμου χλοοτάπητα, “Green Code” του Γεωργίου Μπακούλα στον Αμπελώνα.

Η ενημέρωση έγινε από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Γιώργο Μπακούλα, αλλά και τον πατέρα του Μπ. Μπακούλα που ήταν ο πρωτοπόρος στην καλλιέργεια έτοιμου χλοοτάπητα και η συζήτηση που ακολούθησε περιστράφηκε κυρίως σε θέματα που αφορούν τη σπορά, τη λίπανση, την άρδευση του χλοοτάπητα, αλλά και στην πώληση, τις ποικιλιές, την τοποθέτησή του, διάρκεια ζωής του στο γήπεδο ή στην αυλή που θα τοποθετηθεί.

Πολλοί ήταν οι σπουδαστές που ζήτησαν πληροφορίες για τις διαφορές και τα πλεονεκτήματα του έτοιμου χλοοτάπητα σε σχέση με τη σπορά γκαζόν παίρνοντας τις κατάλληλες απαντήσεις ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι έφυγαν από τον Αμπελώνα και την επιχείρηση του κ. Μπακούλα που τροφοδοτεί όλη την Ελλάδα με έτοιμους χλοοτάπητες γεμάτοι χρήσιμες πληροφορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ